fbpx

Wat zeggen anderen over Yucopia?

D. Muyldermans
proUnity (10-15 pax)
“Toen Olivier me vertelde over Yucopia wou ik al meteen gebruik maken van de voordelen, hoewel het platform nog niet actief was. Ik kon uiteindelijk al aankopen bij leveranciers aan de YuCopia tarieven wat me per bestelling gemiddeld 38% bespaarde. Nu bestel ik uiteraard via het dashboard zodat alle documenten op één plaats worden bewaard.”
Z. Horvath
Just Say So (2 pax)
“Ik heb een managementvennootschap en betaal dus bij elke leverancier “de volle pot”. Kan ook niet anders want ik heb niet echt leverage om te onderhandelen. Ik heb via YuCopia mijn bedrijfswagen gekocht met 32% korting én mijn verzekering is nog maar de helft van vorig jaar. Ik kan niet wachten om een tankkaart aan te vragen via mijn dashboard!”
Noëlla Buekenhout
Logiconsol (2 pax)
“Yucopia is efficiënt in gebruik en wij kunnen alle producten makkelijk terugvinden. Yucopia stelt ons ook in staat om alle bestellingen, leveringen en facturen snel te bekijken. Had ik dit platform vroeger gekend, dan had ons dat een hoop tijd en zorgen bespaard. Wij zouden echt elke zelfstandige aanraden YuCopia te gebruiken.”