Preferred partner

Esso

Esso
01/05/2019
16ct korting per liter
Bezoek website

WEX Europe Services, de eigenaar van de ESSO CARD™ tankkaartportfolio, is één van de grootste aanbieders van tankkaarten in Europa met diensten voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen in heel Europa. Esso heeft in Octa+ en Texaco overgenomen in België.

Onze reputatie is gebouwd op de uitstekende kwaliteit van onze diensten. Onze oplossingen voor brandstofkaarten zijn op maat gemaakt om perfect te voldoen aan uw behoefte aan brandstof van elk bedrijf waarmee we werken, ongeacht de omvang.

Een geweldige klantenservice is van levensbelang voor de ontwikkeling van onze zakelijke relaties en dit is de reden waarom de klantendienst van WEX Europe Services zich tot voortdurende verbeteringen heeft geëngageerd.

We zijn tankkaartspecialisten die trots zijn op ons aanbod van services van de hoogste kwaliteit aan onze klanten. Van kleine ondernemingen tot multinationals, onze klanten vertrouwen op ons om tankkaarten van de beste kwaliteit en extra services te leveren tegen voortdurend competitieve prijzen.

Ze vertrouwen op onze deskundige teams om de juiste oplossing voor hen te vinden, op ons netwerk van benzinestations om te tanken, op onze betrouwbare online-services om hun account te managen en op onze extra services om hen op de weg te houden.

Met onze WEX Esso Card bent u nooit ver verwijderd van een tankbeurt.