Preferred partner

CWS

CWS
01/07/2019
Gemiddeld 20%
Bezoek website

Welkom bij CWS. Misschien herkende je ons niet direct. We zijn ondanks onze 120-jarige leeftijd jonger geworden – dat heb je vast gemerkt.

Wij zijn diversiteit. Wij zijn service. We zijn er voor je. Wij zijn CWS.

Bij ons ben je op het juiste adres als je op zoek bent naar goede service. Service van bedrijven voor bedrijven. Service voor onderwerpen die belangrijk zijn, maar die niet altijd hoog op de agenda staan: de sanitaire ruimtes bijvoorbeeld. Of de schoonloopmatten bij de ingang van het gebouw. Wij verhuren en onderhouden bedrijfskleding en linnengoed – met grote zorg en aandacht voor detail. Je ontvangt van ons steriele medische producten, cleanroom-kleding en accessoires. En omdat we ervan overtuigd zijn dat een product dan pas goed is, als de service ervoor past, ontvang je van ons een verscheidenheid aan diensten voor  cleanroom en schone productie-omgevingen.

Wij zien onszelf als een systeemaanbieder. Als het “tandwiel” in de transmissie van bedrijven, dat naadloos aansluit en soepele processen mogelijk maakt. We hebben ons ten doel gesteld bij te dragen aan een gezondere en veiligere toekomst. Wij opereren duurzaam en zijn betrokken bij tal van commissies voor gezonde, veilige werk- en levensomstandigheden.

Wij werken voor wereldwijde bedrijven, verborgen kampioenen, middelgrote bedrijven, ambachtelijke bedrijven, verpleeghuizen, hulpdiensten, kantoren, openbare inrichtingen, scholen en nog veel meer. Voor velen van jullie werken we al heel lang. Omdat we vooral met plezier werken. Welkom bij CWS – de nieuwe CWS. Fijn dat je hier bent!

De CWS Group, een dochteronderneming van Franz Haniel & Cie. GmbH, is met ongeveer 11.000 medewerkers in 16 landen de toonaangevende specialist in Europa voor oplossingen op het gebied van hygiëne, schoonloopmatten, bedrijfs- en beschermende kleding alsmede cleanroom. In het boekjaar 2017 behaalde CWS een omzet van 970 miljoen euro.