fbpx
GuCopia_Iconen Order GuCopia_Iconen Deliveries GuCopia_Iconen Invoices GuCopia_Iconen Group purchases GuCopia_Iconen Promotions GuCopia_Iconen Dashboard GuCopia_Iconen Laura

e-procurement

Bij GuCopia kan je al jouw huidige leveranciers opladen of kiezen voor GuCopia leveranciers. Daarmee cover je in principe 100% van jouw indirecte kosten. Als je dan toch een item of dienst nodig hebt die niet wordt gecoverd door GuCopia, dan kan je altijd een aanvraag indienen via de e-Procurement knop.

0512_GuCopia_Web02
Laura onderhandelt

Wanneer een bepaald product of dienst niet aangeboden wordt door jouw leveranciers of die van GuCopia zélf, dan kan je Laura vragen om een RFP (request for pricing) uit te sturen. Laura gaat dan voor jou aan de slag om de beste offertes te rangschikken volgens de door jou opgestelde criteria.

De aankoopintelligentie achter Laura wordt ondersteund door fysieke procurement professionals met internationale ervaring bij multinationals.
0512_GuCopia_Web02

0512_GuCopia_Web02
Aanbestedingen

Laura onderhandelt met relevante leveranciers op basis van de parameters die je zelf hebt ingegeven. Jouw briefing zorgt dan voor het minimum aantal offertes dat je zélf hebt aangegeven of dat nodig is om een bepaalde aanbesteding te kunnen gunnen. Laura kan zelf ook een eerste ranking maken op basis van objectieve criteria.
0512_GuCopia_Web02